Bravúr a javából!

Vadóczék élcsapat otthonából raboltak pontot

A legtöbben egy lyukas garast nem tettek volna arra, hogy az utolsó helyezett Osasuna megnehezíti a dobogón álló Sevilla dolgát, mégis ez történt.

2009.01.05 08:43nb1.hu

A Vadócz Krisztiánnal felálló baszkok mindvégig kellemetlen ellenfélként futballoztak, és nem igazán hagyták kibontakozni a kétszeres UEFA-Kupa győztes játékát.

A Sevilla ennek köszönhetően az első félidőben nem is tudott mit kezdeni ellenfelével, csupán a szünet után tört meg a jég, amikor is Jesus Navas volt eredményes. Ezt követően is veszélyesebb volt a házigazda, ám a mindent eldöntő találatot nem tudta megszerezni, amire alaposan ráfázott, a csereként beállt Pandiani ugyanis a hosszabbítás perceiben egy szemfüles góllal pontot mentett csapatának (1-1).

Számunkra már csak hab a tortán, hogy Vadócz remekül helytállt, és végigjátszotta a mérkőzést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.