Magyar gól Hispániában

Vadócz gólt szerzett az Osasunában

Először győzött a spanyol labdarúgó-bajnokság idei kiírásában az Osasuna. Az Almería elleni meccsen megszerezte első spanyolországi gólját a magyar válogatott középpályása, Vadócz Krisztián.

2008.11.24 08:57nb1.hu, koac, ma.hu

Úgy tűnt, ez is a szokásos Osasuna-rettenetek egyike lesz: a bajnokságban idén eddig még nyeretlen pamplonaiak az Almería ellen is korán hátrányba kerültek, Negredo talált a hálóba a 7. percben. Egy perccel később azonban minden megváltozott: Guilherme lekönyökölte Azpilicuetát, amiért azonnal piros lapot kapott. Az emberelőnyt pedig gólokra váltotta az Osasuna: előbb Masoud középre ívelt labdáját Pandiani fejelte a hálóba (11. perc), ezt követően egy órán keresztül nagy fölényben játszott a hazai csapat, ám gólt nem tudott szerezni. Végül a 71. percben tört meg a jég, Pelle öngóljával már az Osasuna vezetett. A 90. percben, időhúzó jelleggel, Vadócz Krisztián is lehetőséget kapott, az Ezquerro helyére beállt magyar középpályás azonban emlékezetessé tette a pár percet, amit a pályán töltött: a mérkőzés legutolsó megmozdulásával beállította a 3-1-es végeredményt.

A bajnokságban továbbra is az FC Barcelona vezet, ám miután a katalánok csak 1-1 döntetlenre voltak képesek a Getafe ellen, a szombaton diadalmaskodó Real Madrid három pontra megközelítette ősi riválisát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.