Nem sikerült a bravúr

Vadóczék kikaptak a Barcelonától

Az Osasuna tíz perccel a rendes játékidő vége előtt még vezetett a katalán sztárcsapat ellen, de végül egy pontot sem szerzett.

2009.01.12 08:55mlsz.hu

A spanyol Primera Division vasárnapi játéknapján a tabella első helyezettje, a Barcelona látogatott a sereghajtó Osasunához. A találkozón meglepetésre nem a vendégek domináltak, a Vadócz Krisztiánnal a kezdőben felálló Osasuna bátor játékával meglepte a bajnokaspiránst.

A vezetést azonban a katalánok szerezték meg a szünet előtt, igaz, a második félidőben az Osasuna fordítani tudott és 2-1-es vezetéssel kezdte meg az utolsó tíz percet. A rutinosabb vendégek azonban végül két klasszisuk Xavi és Messi góljaival fordítottak, és mindhárom pontot elvitték Pamplonából. Vadócz Krisztián végigjátszotta a mérkőzést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.