Azok a fránya büntetők...

Ismét büntetőkkel kapott ki az Alba Volán

Büntetőkkel kikapott az Alba Volán a listavezető Jesenice otthonában a osztrák jégkorongliga 12. fordulójában.

2008.10.18 08:34Dechert Áron, ma.hu

Bár a listavezető otthonába volt hivatalos a székesfehérvári gárda, az már a mérkőzés elején látszódott, hogy nem feltett kézzel érkezett Jesenicébe az Alba Volán, és ez nagyon előremutató jel az előzőszezonhoz képest. 

Ebben az évben ugyanis egy teljesen más szellemiségű Alba játszik az Osztrák Ligában. Végre van respektje a magyar gárdának, amit most már egyértelműen lehet érezni az ellenfelek hozzáállásán, játékfelfogásán. 

Most is volt esélye a vendégeknek, hiszen egészen az 54. percig vezetett a magyar csapat (a székesfehérváriak első gólját a kanadai Derek Couture ütötte, neki ez volt az debütáló meccse a magyar bajnok színeiben, míg a második találatot Palkovics Krisztián szerezte) akkor azonban eredményre vezetett a hazaiak nyomása, és kiegyenlítettek.

Jöhettek a büntetők, amiket úgy néz ki el kéne kezdeni gyakorolni a székesfehérvári együttesnek, lévén ez már a harmadik olyan ütközet, amit büntetőkkel veszítenek el. 

Vagy írhatnánk azt is: még nem nyert meg mérkőzést büntetőkkel a Volán ebben a szezonban. Ezen változassunk, fiúk, egyébiránt: továbbra is mély kalaplengetés az eddigi teljesítményért...
 
Eredmény: Jesenice-Alba Volán 3-2 (1-0, 0-2, 1-0, 0-0), büntetőkkel

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.