Kicsit befékezett a Volán...

A Graz otthon tréfálta meg az Alba Volánt

Az álomszerű kezdés után kissé megtorpant az Alba Volán az osztrák hoki ligában, hiszen zsinórban harmadik mérkőzésén nem tudott nyerni. Most éppen a Graz verte otthon 3-1-re a Volánt. Elkeseredésre semmi ok. Ugye, fiúk?

2008.10.06 09:16Dechert Áron, ma.hu

Alba Volán-Graz 1-3 (1-2, 0-0, 0-1).

Az élcsoport állása a 7. forduló után: 1. Jesenice 12 pont, 2. Alba Volán 9, 3. Klagenfurt 8.

A fenti elrendezés (eredmény, állás) nem a véletlen műve, hiszen fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a mostani vereség ellenére az égvilágon semmi kritika nem érheti a székesfehérvári együttest, hiszen még mindig a bombaerős osztrák jégkorong bajnokság második helyén áll, ami óriási nagy dolog.

Tegnap is nyerhetett volna, ha belövi a helyzeteit a Graz ellen. A lehetőségek ugyanis most is megvoltak, az utóbbi három mérkőzésen azonban valahogy nem pattannak - csúsznak be a ziccerek. Majd befognak. Mint ahogy ment az első négy fordulóban.

Ez a Volán most egy mentálisan és szakmailag egyaránt erős csapat, és annak ellenére komoly helytállást tanúsít az osztrák ligában, hogy a csapat költségvetése meg sem közelíti az ellenfelek büdzséjét.

Hajrá, fiúk, nem csüggedni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.