Székesfehérvári siker az osztrák jégkorongligában

"Pofozógépből" meglepetéscsapat lett az Alba Volán

A tízcsapatos EBEL-ben két forduló után négy gárda százszázalékos: az Innsbruck, a Klagenfurt, a szlovén Jesenice és az Alba Volán.

2008.09.22 17:51MTI


Pofozógépből meglepetéscsapat lett az Alba Volán az osztrák jégkorongligában (EBEL) - írta a vasárnapi 2. fordulót követően az APA osztrák hírügynökség.

A jelentés kitért arra, hogy amíg a székesfehérváriak az előző EBEL-idényben - amikor is újoncok voltak - sorra kaptak ki, addig most az első meccsükön, pénteken nyertek a bajnokaspiráns Linz otthonában, majd vasárnap legyőzték a címvédő Red Bull Salzburgot (mindkétszer 3-2 volt az eredmény).

A győztes gólt Palkovics Krisztián ütötte 2 másodperccel a vége előtt, így 2 győzelem 2 forduló és 2 nap alatt a Volán mérlege. A tudósítás kiemeli Szuper Levente teljesítményét, aki 34 védéssel járult hozzá a sikerhez.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.