Az 5-8. helyért versenyezhetnek

Rövidpályás gyorskorcsolya vk: B döntős a magyar női váltó

Elődöntős futamában negyedik lett szombaton, így az 5-8. helyért versenyezhet vasárnap a B fináléban a magyar női váltó a rövidpályás gyorskorcsolyázók Erzurumban zajló világkupáján.

2015.02.14 18:27MTI

A törökországi viadal honlapja szerint a Heidum Bernadett, Lajtos Szandra, Jászapáti Petra, Bácskai Sára Luca összetételű staféta a kanadaiak, az olaszok és az oroszok ellen korcsolyázott a döntőbe jutásért rendezett futamban, az 5-8. helyért pedig a japánokkal, a franciákkal és az oroszokkal kell majd megküzdenie.

Egyéniben Knoch Viktor volt a szombati nap legjobb magyarja, ő 1500 méteren a B döntőben második lett, így összesítésben a 11. helyen végzett a 38 fős mezőnyben.

A szezon utolsó világkupájának befejező napján egyéniben 500 és 1000 méteren versenyeznek a korcsolyázók, a váltók pedig az érmekért küzdenek majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.