Világkupa

Ezüstérmes a magyar gyorskorcsolyás férfi váltó

A magyar férfi váltó ezüstérmet nyert a rövidpályás gyorskorcsolyázók Drezdában rendezett világkupaversenyének vasárnapi zárónapján.

2015.02.08 18:52MTI
Facebook/Hunskate - Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség

A viadal hivatalos honlapja szerint a Knoch Viktor, Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Burján Csaba összetételű staféta a holland csapat mögött a kínaiakat és a dél-koreaiakat megelőzve ért célba másodikként az 5000 méteres döntőben.

A magyarok mindössze hét ezredmásodperccel maradtak el a győztes váltótól, ugyanakkor több mint három másodperccel futottak jobb időt a kínaiaknál, a koreaiakat pedig hat másodperccel előzték meg. A magyar négyes ezzel megismételte tavaly novemberben elért eddigi legjobb eredményét: a montreali vk-n szintén második lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.