Irány a Bulls

A spanyol csillag Michael Jordan nyomdokain?

Az észak-amerikai bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakerstől a Chicago Bullshoz igazol Pau Gasol, a spanyolok világ- és Európa-bajnok kosárlabdázója.

2014.07.15 21:13MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/John Kasawa

A 34 éves játékos saját bevallása szerint az "ösztöneire hallgatott", miután beszélt a Bullst erősítő Derrick Rose-zal és Joakim Noah-val. "Ez a csapat a Clevelanddel együtt esélyes lesz a keleti bajnoki címre" - tette hozzá a 213 centis center.

A kétszeres olimpiai ezüstérmes Gasol 2001 óta szerepel az NBA-ben, hét szezont a Memphis Grizzliesben, hatot pedig a Lakersben húzott le, és az utóbbi csapattal két bajnoki címet szerzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.