Immár ötszörös apuka

Ikerlányai születtek Michael Jordannek

Ikerlányai születtek Michael Jordannek, minden idők egyik legjobb kosárlabdázójának. Harmincöt éves felesége, Yvette vasárnap adott életet Victoriának és Ysabelnek a floridai West Palm Beachen.

2014.02.12 09:14MTI
Wikipedia

Az 51 esztendős Jordan 2010 óta az észak-amerikai bajnokságban (NBA) szereplő Charlotte Bobcats tulajdonosa. A sportember tavaly vette feleségül az egykori modellt, akivel hat éve ismerik egymást. Jordannek előző, 2006-ban véget ért házasságából három gyermeke van, Jeffrey Michael, Marcus James és Jasmine.

Az ex-játékos a Chicago Bullsszal hatszor nyerte meg a bajnokságot, 14-szer választották be az All-Star-csapatba, és ötször ő volt a liga legértékesebb kosárlabdázója (MVP).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.