Már csak 13 millió dollárt kértek érte

Féláron sem kell senkinek Michael Jordan háza

Nagy meglepetést okozott a Michael Jordan házára kiírt második árverés, amelyen az eredeti árhoz képest már csak feléért hirdették meg az ingatlant: még az induló árra se jelentkezett senki.

2013.12.17 09:37MTI
Fotó: MTI

Meglepetésre 13 millió dollárért (2,8 milliárd forint) sem kelt el Michael Jordannek, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) korábbi szupersztárjának a Chicago közelében lévő birtoka, amelyet másfél éve még 29 millióért (6,3 milliárd forint) kínáltak. A Concierge Auctions hétfői árverésén senki sem akarta megadni a minimális vételárat, így az ingatlant jövőre ismét megpróbálják értékesíteni.

A Michigan-tónál épült rezidencia - amely hosszú időn keresztül szolgált a hatszoros NBA-bajnok otthonául - összesen 5200 négyzetméteres lakótérrel rendelkezik, a főépületben kilenc hálószoba, 15 fürdőszoba és öt kandalló van, a vendégházban három hálószoba várja a látogatókat, emellett úszómedence, könyvtár, szabadtéri teniszpálya és klimatizált teremgarázs is található a birtokon. A komplexum egyik különlegessége a ruganyos fapadlóval és NBA-szintű világítással, illetve hangrendszerrel felszerelt kosárlabdacsarnok.

A 2003-ban visszavonult Jordan jelenleg a Charlotte Bobcats többségi tulajdonosa és sportigazgatója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.