4-2-re vezettek a Moszkvaiak

Botrány a pályán: Dzsudzsákékra támadtak a Zenit-szurkolók!

Botrányos körülmények között ért véget a Zenit és a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Dinamo Moszkva labdarúgócsapatának vasárnapi bajnoki mérkőzése, a szentpétervári szurkolók ugyanis a 87. percben a pályára rohantak és rátámadtak a fővárosiak futballistáira.

2014.05.11 15:57MTI
freedigitalphotos.net/Rawich

A moszkvaiak 4-2-re vezettek - Dzsudzsák nem kapott lehetőséget -, amikor elszabadultak az indulatok, egyik védőjüket, Vlagyimir Granatot pedig meg is ütötték.

A Zenit 60 ponttal második az orosz bajnokságban, ezzel a vereséggel pedig nem tudja beérni a listavezető CSZKA Moszkvát, és az együttest a szintén fővárosi Lokomotiv is befoghatja, illetve meg is előzheti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.