Volt vezető edző

Dzsudzsákék edzőjének megköszönték, elmehet

Menesztették Dan Petrescut, a magyar válogatott Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Dinamo Moszkva vezetőedzői posztjáról.

2014.04.08 11:13MTI

A fővárosi klub kedden Twitter-oldalán közölte, hogy megvált a román szakembertől, arról azonban nem számolt be, hogy ki lesz az utódja.

A Dinamo az Európa Liga-indulást érő negyedik helyen áll az orosz bajnokságban, vasárnap azonban 4-0-s vereséget szenvedett a sereghajtó Anzsi Mahacskala otthonában.

Petrescut valószínűleg Sztanyiszlav Csercseszov, az Amkar Perm mostani vezetőedzője váltja. A korábbi válogatott kapus megerősítette, hogy egy tárgyaláson már túl van a Dinamo Moszkva vezetőivel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.