Ötödik forduló

Dzsudzsák góljával is kikapott a Dinamo Moszkva

Dzsudzsák Balázs révén megszerezte idénybeli első gólját a Dinamo Moszkva, amely azonban így is kikapott az orosz labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának vasárnapi játéknapján.

2012.08.19 19:35MTI

A fővárosi együttes a magyar válogatott szélső 75. percben lőtt találatával egyenlített, ám a hajrában a vendég Terek Groznij kiharcolta a győzelmet.

A Dinamo Moszkva, Oroszország legrégebbi futballklubja négy vereséggel, szerzett gól nélkül rajtolt a bajnokságban, amelyben így sereghajtó. A rossz kezdés miatt menesztették Szergej Szilkint, akit 13 napja ideiglenesen Dmitrij Hohlov váltott, majd a román Dan Petrescut nevezték ki pénteken. Az új szakemberrel gólt már sikerült szereznie a moszkvai csapatnak, pontot azonban még mindig nem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.