Az MLSZ nem járult hozzá

Labdarúgás: nem halaszthat a Kecskemét

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága csütörtöki ülésén nem járult hozzá a Kecskemét kérelméhez, amelyben az OTP Bank Liga 2. fordulójában esedékes meccsét szerette volna elhalasztani.

2011.07.14 19:47MTI

Az MLSZ honlapján közzétett döntés értelmében a kupagyőztes az eredetileg tervezett időpontban, azaz jövő hét vasárnap 19 órától fogadja a Kaposvárt.
   
A kecskemétiek Európa Liga-selejtezős szereplésük miatt kérték a halasztást: Tomislav Sivic tanítványai jövő csütörtökön a kazah Aktobe vendégeként lépnek pályára.
   
A versenybizottság korábban hozzájárult a Bajnokok Ligája-selejtezőben érdekelt Videoton 1. fordulós halasztási kérelméhez, ugyanakkor a Ferencváros eheti halasztási kérelmét elutasította.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.