Pletyka volt?

Női labdarúgó-vb: hiába döntős az USA, nem jön a First Lady

A korábbi hírekkel ellentétben mégsem tekinti meg a helyszínen a Németországban zajló női labdarúgó-világbajnokság vasárnapi döntőjét Michelle Obama, az Egyesült Államok elnökének felesége.

2011.07.14 16:53MTI

Néhány napja még arról volt szó, hogy ha az amerikaiak bejutnak a fináléba - márpedig szerdán ez megtörtént - a First Lady Frankfurtba utazik, hogy élőben szurkoljon honfitársainak.
   
"Michelle Obama ugyan rajong a futballért, de ő és férje, Barack Obama nem lesznek jelen a döntőn. Minden más jellegű híresztelés csak pletyka" - mondta csütörtökön Philipp D. Murphy amerikai nagykövet.
   
Az Egyesült Államok csapata Japánnal csap majd össze az aranyéremért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.