Edzeni kezdett a címvédő csapat

Készülnek az új szezonra a győri kézilabdás lányok

Megkezdte a felkészülést csütörtökön a 2011/12-es szezonra a magyar bajnok, a Bajnokok Ligájában legutóbb elődöntős Győri Audi ETO női kézilabdacsapata.

2011.07.14 14:44MTI

A Magvassy Mihály Sportcsarnokban megtartott első tréningen a keret valamennyi tagja részt vett, így az újonnan igazolt Heidi Löke, Jovanka Radicevic és Andrea Lekic is edzett.
   
A győriekkel készült a legutóbb Debrecenben szerepelt, válogatott Juhász Gabriella is. A hivatalos indoklás szerint a szélső addig edz Győrben, korábbi klubjánál, amíg nem talál magának új csapatot.
   
"Júliusban, a hátralévő két hétben a fizikai felkészítésen lesz a hangsúly, később áttérünk az úgynevezett vegyes felkészülésre - mondta Konkoly Csaba vezetőedző. - A bajnoki rajtig 17 edzőmérkőzés szerepel a programunkban, részt veszünk többek között a Szabella-kupán és egy német túrán is."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.