Barack megy-e?

Női labdarúgó-vb: ha döntőbe jut az USA, Michelle Obama is megnézi

Ha az amerikai válogatott bejut a Németországban zajló női labdarúgó-világbajnokság döntőjébe, akkor a finálét valószínűleg a helyszínen tekinti majd meg Michelle Obama, az Egyesült Államok elnökének felesége.
   
"A nagykövet az amerikaiak legutóbbi meccse után azt mondta nekem, a First Lady azon gondolkodik, hogy ideutazik a döntőre" - mondta Steffi Jones, a vb szervezőbizottságának elnöke, aki hozzátette, azt nem tudja, hogy Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke elkíséri-e majd feleségét.
   
Az amerikaiak a szerdai elődöntőben Franciaországgal találkoznak, s ha győznek, akkor a japán-svéd összecsapás nyertesével csapnak majd össze a vasárnapi fináléban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.