Újabb négy év

Sergio Ramos és Pepe is hosszabbított a Reallal

A spanyol válogatottal tavaly világbajnoki címet nyert Sergio Ramos és a portugál válogatott Pepe egyaránt négyéves szerződéshosszabbítást írt alá a Real Madrid labdarúgócsapatánál.

2011.07.12 19:35MTI

A spanyol fővárosi klub kedden közleményben jelentette be, hogy a 25 éves Ramos az új megállapodás szerint 2017-ig, a 28 esztendős Pepe pedig 2016-ig marad a Király Kupa-győztes alakulatnál.

José Mourinho vezetőedző ragaszkodott ahhoz, hogy Florentino Perez klubelnök mielőbb megállapodjon a két védővel, tekintettel arra, hogy a futballisták a szakember szerint kiváló formában játszottak az előző idényben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.