Justin Theroux-ra várt ennyi évet a színésznő?

Árulkodó fotók: Jennifer Anistont eljegyezték?

Nagyon úgy tűnik, hogy Jennifer Aniston megtalálta az igazit - új kedvese, Justin Theroux ugyanis nemcsak hozzá költözött, de egyforma gyűrűt is viselnek...

2011.06.18 08:20ma.hu

A minap már együtt mutatkozott a csinos színésznő és új párja, Justin Theroux New York-ban - alátámasztandó a pletykákat, miszerint egy párt alkotnak.

Justin 14 éve tartó kapcsolatát rúgta fel Jennifer Aniston miatt, és a szerelem komolyabbnak tűnik, mint eddig hittük.

Nagy meglepetést okozott ugyanis a szépséges sztár és kedvese - A US Magazine hírül adta, hogy Justin Jen lakásában lakik, a színésznő pedig mindenkinek a párjaként mutatja be.

Justin Theroux-t és Jennifer-t ráadásul New York-ban lekapták a fotósok, amint jókedvűen sétálgatnak, egy-egy jókora, egyforma gyűrűvel az ujjukon - természetesen a gyűrűsujjukról van szó. Talán valóban eljegyzési ékszernek szánják?

A 39 éves Theroux és a 42 esztendős Jennifer nagyon egy hullámhosszon lehetnek - hiszen kapcsolatuk nem tart olyan régóta.

Nyilvánosan csak nagyjából két hete vállalták fel egymást, az MTV Movie Awards díjátadón már kézenfogva jelentek meg.

Brad Pitt-től való válása óta Jennifer-nek több kapcsolata is volt, sajnos azonban túlságosan egyik sem tűnt komolynak. Talán most végre rátalált az Igazi!

Van valami gond Jenniferrel?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.