Fogorvosként csap le a naiv pasikra a sztár

Jennifer Aniston nimfomán férfifaló?

Mindenre elszánt szexmániás fogorvost alakít legújabb filmjében Jennifer Aniston, akinek az életben valamivel kevésbé jól alakulnak a szívügyei. A vasárnapi randi se igazi randi volt.

2011.05.23 09:29ma.hu

"Förtelmes főnökök" közé került Jennifer Aniston, aki hamarosan fogorvosként mutatja meg, mennyire tehetséges. Szerencsére nem kell aggódniuk még azoknak sem, akik Hollywoodban élnek: nem a színésznő fogja ezentúl a fogukat húzni, csak a legújabb filmjében vesz magára fehér köpenyt.

De ha már így alakult, akkor kihasználja a kiszolgáltatott helyzetben, tátott szájjal ülő férfiakat. Nem elég, hogy előbb a fúróval kínozza őket, de a fogorvosi rendelőn kívül szexmániás férfifalóvá változik át. Ráadásul asszisztense életét is megkeseríti, olyannyira, hogy Jason Sudeikis összefog két barátjával és elhatározzák, megölik főnökeiket.

A nálunk július 27-én bemutatásra kerülő filmmel kapcsolatban Jennifer tréfásan fogalmazott, "bevallotta", hogy valójában mindig is arra vágyott, hogy az emberek fölé kerekedjen és ők úgy táncoljanak, ahogy ő fütyül.

A való életben viszont kevésbé szerencsés a férfiakkal kapcsolatban: eddigi kapcsolatai rendre zátonyra futottak, így teljesen érthető, hogy a múlt heti randit csak baráti találkozóként kezeli. A gyönyörű színésznő Justin Theroux-val vacsorázott szerdán, ám mindketten határozottan cáfolják, hogy többet kell ebbe a vacsorába belelátni, mint amennyiről szólt.

Annál is inkább, mert nem kettesben vacsoráztak, hanem egy kisebb baráti társasággal mentek étterembe, és az egyik résztvevő szerint "Jennifer senkivel nem romantikázott az asztalnál - nagyszerű időt töltöttek együtt, de nem járnak".

Még több hír Jennifer Anistonról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.