Új külső, új élet?

Képek: Meghökkentően megváltozott Jennifer Aniston!

Meghökkentő külsővel érkezett egy spanyol tévéshow-ba Jennifer Aniston - A 41 éves színésznő merészen stílust váltott, szemüvegben és bubifrizurával jelent meg.

Szemüveg és bubihaj - Jennifer Aniston meghökkentően megváltozott! képgaléria

2011.02.24 10:10ma.hu - Fotó: WireImage/Popsugar

Madridban mutatta meg új külsejét Jennifer Aniston - A Just Go With It című film premierje kapcsán kollégájával, Adam Sandler-rel volt hivatalos az El Hormiguero spanyol show-ba.

Nézze meg Jennifer Aniston új külsejét! - Fotó: WireImage

Némileg fiatalított magán a jóval szőkébb hajszínnel, másrészt viszont Jennifert egész más benyomást kelt méretes szemüvegével. A haját le is vágatta, megjelenése szexi, de konzervatív volt.

A jelek szerint Aniston nagy változtatásokra készül, hiszen a minap kiderült, hogy szeretné magát egy kicsit kivonni a rivaldafényből is. Öt esztendő után el akarja adni hollywood-i luxusvilláját, és azt tervezi, hogy New York-ba költözik egy kisebb lakásba.

Pedig a szép színésznő aztán minden gálán és partin megjelent, ahol lehetett, rendszeresen elkápráztatva a jelenlevőket korát meghazudtoló, fiatalos, üde külsejével.

Sajnos azonban a várva-várt szerelem és a családalapítás még mindig várat magára. Talán emiatt is besokallt Jennifer?

Nem is olyan rég nem tudott megálljt parancsolni feltörő keserűségének, és elárulta, ki nem állhatja Sandra Bullock-ot, akinek karrierje szépen ível felfelé, mellette pedig boldog az örökbefogadott fiával. De Nicole Kidman - immár kétszeres anyuka - boldogsága is igen fájó pont a számára.

Újabb férfi is megjelent Jennifer életében?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.