Az MTV díjátadón kéz a kézben jelentek meg

Már nem titkolja: Jennifer Aniston bemutatta új pasiját!

Hónapokon keresztül csak bennfentes ismerősök beszámolóiból lehetett tudni, de eddig egyetlen fotóval sem sikerült bizonyítani, hogy Jennifer Aniston újra szerelmes. Most végre bemutatta párját!

Szemüveg és bubihaj - Jennifer Aniston meghökkentően megváltozott! képgaléria

2011.06.10 12:29ma.hu

Végre lehullt a lepel: Jennifer Aniston nem titkolózik többé, nyilvánosan felvállalta, hogy valóban Justin Theroux-ba szerelmes! Ráadásul nem kisebb ünnepségen tette ezt, mint az MTV Movie Awards díjátadó gáláján, ahol a sztárvilág színe-java előtt vonult be kézenfogva a férfival.

Jennifer Aniston Jason Sudeikis és Justin Theroux között (Fotó: WireImage)

Egy ideje már suttogták, hogy Aniston újra boldog, de amióta több évvel ezelőtt szakított Brad Pittel, legfeljebb kósza pletykákból lehetett tudni, hogy épp van-e mellette valaki vagy nincs, ám fotókkal sosem lehetett bizonyítani. Ezúttal is hiába próbálták a fotósok leleplezni az új szerelmet, még mindig kénytelenek voltunk beérni a szóbeszéddel.

Épp ezért különösen meglepő, hogy Jennifer egy ilyen nevezetes eseményen mutatta be először a nagy nyilvánosság előtt párját. Ráadásul egész este szinte el sem mozdultak egymás mellől, egy szemtanú szerint valósággal izzott közöttük a levegő.

Hiába beszélgettek mindketten felszabadultan a többi vendéggel, egyetlen alkalmat sem szalasztottak volna el, hogy csókokat lopjanak egymástól, Theroux ráadásul folyamatosan mosolygott és Jennifer vállát és nyakát simogatta.

Megjelenésük akkora szenzáció volt, hogy kis híján a díjazottakról is elvonták a figyelmet. "Csak úgy pattogtak közöttük a szikrák. Jennifer még soha nem látszott ennyire boldognak." - árulta el az egyik bennfentes.

Még több hír Jennifer Anistonról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.