Célozgat az örökösnő a házasságra

Paris Hilton már az esküvőjét tervezgeti - csak a vőlegény nem tudja

Noha barátja még nem kérte meg a kezét, Paris Hilton elég egyértelműen jelezte, hogy komolyan fontolóra vette a házasságot. Felhívás keringőre?

Paris Hilton alaposan behajolt - szebb oldaláról is láttuk már képgaléria

2011.05.27 09:29ma.hu

Abszolút mértékben elégedett Paris Hilton a jelenlegi párjával, ezért az utóbbi néhány hétben egyre intenzívebben kezdte pedzegetni az esküvő témáját. Hogy Cy Waits mit szól ehhez, vagy egyáltalán tud-e barátnője vágyairól, az egyelőre kérdéses, mindenesetre Paris mostanában minden megszólalásában már az esküvői harangokat kongatja.

"Nagyon boldogok vagyunk együtt. Már lassan másfél éve járunk, szóval meglátjuk, mi történik, de úgy néz ki, minden nagyon rendben van, szóval ha összeházasodunk, arról biztosan beszélni fogok." - mondta el a minap is egy tévés interjúban, amikor a házassági terveit firtatta a riporter.

Paris Hilton (További képek a galériában)

A 30 éves milliárdos örökösnő elmondta, hogy szülei, Kathy és Richard házasságát tekinti példának, hozzátéve, hogy mostanában minden szempontból tökéletesnek mondható az élete.

"Fantasztikus barátaim vannak, egy hihetetlen szerelmem, és az enyém a legjobb család!" - fogalmazott. "Felnézek a szüleim kapcsolatára. Azt hiszem, nagyon különleges a köztük lévő szeretet, és hogy együtt vannak azóta, hogy anyukám 15 éves volt!" - mondta el az örökösnő.

Más hírek szerint azonban nemcsak ennyit mondott az esküvővel kapcsolatban, hanem elkotyogta, hogy bár tökéletesnek látta Katalin hercegnő és Vilmos herceg esküvőjét néhány hete, ő egészen másfajta ruhát és ceremóniát képzel el.

Lehet, hogy Cy Waitsnek rövid időn belül tényleg döntenie kell?

Még több hír Paris Hiltonról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.