A sors furcsa fintora a drogvédő lebukása

Kínos: Paris Hilton kokainügyének ügyésze kokainügybe keveredett

Egyik ügyésztől sem veszik jónéven, ha drogbotrányba keveredik, de ez fokozottan meglepő egy olyan védőnél, aki épp a drogos sztárokra specializálódott.

2011.03.22 15:29ma.hu

Paris Hiltont és a Grammy-díjas Bruno Marsot is vádolta korábban David Schubert ügyész, most azonban őt érte utol az igazságszolgáltatás, ráadásul ugyanazzal vádolják, mint korábban ő tette a hírességekkel. A 47 éves ügyészt az utcán leplezték le, amikor épp kokaint vásárolt egy beépített nyomozótól. Egy másik adag kábítószert az autójában találtak meg.

Az ügyészt egy utcai kereskedő buktatta le, aki rendszeresen adott el drogot neki, elmondása szerint Schubert 6-7 hónappal ezelőtt kezdett vásárolni, és hetente 3-4 alkalommal is vett egy lövésre elegendő mennyiséget – adta hírül a TMZ internetes oldal.

"Természetesen egyik ügyésztől sem vesszük jó néven, ha drogozik, de különösen megdöbbentő volt az ő esetében" - mondta el David Roger, Clark megye kerületi ügyésze. "Nagy bizalmat élvezett, az állami és szövetségi kábítószer-munkacsoport tagja volt, de nincs bocsánat: azon vagyunk, hogy visszavonjuk az engedélyét" - tette hozzá.

A hatóságok házkutatási parancsot is szereztek a letartóztatás után, mindkét lakását alaposan át fogják nézni további bizonyítékok után kutatva.

A férfi tavaly augusztusban a szállodabirodalom milliárdos örökösnőjének az ügyében járt el, amikor Paris Hilton birtokában egy grammnál is kevesebb kokaint találtak egy közlekedési rutinellenőrzés során. Schubert akkor a lehető legmagasabb büntetést harcolta ki ellene, egy év próbaidővel.

Olvasson ITT Paris Hiltonról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.