Nem hajlandó visszaadni a kölcsönékszereket

Paris Hilton újabb per elé néz: Biztosítója sokallt be

60 ezer dollár értékű ékszer jogtalan birtoklásáért perelte be az egyik nagy biztosítótársaság Paris Hiltont. Az örökösnő nem hajlandó visszaadni a kölcsönékszereket.

2011.04.08 10:29ma.hu

Miközben átmeneti csönd van Lindsay Lohan ékszerlopási ügye körül, újabb celeb keveredett hasonló botrányba, igaz, ő valamivel finomabban adja elő. Lindsay egy ékszerüzletből sétált ki úgy, hogy a nyakán "felejtette" az egyik értékes láncot, később azzal védekezett, hogy azt hitte, kölcsönkapta.

Paris Hilton viszont valóban kölcsönkapott néhány ékszert, összességében milliós értékben, de most mintha megfeledkezett volna arról, hogy a kölcsönnek épp az a lényege, hogy idővel vissza is kell adni a kapott dolgokat.

Jelen esetben a 4 éve kapott kollekcióból egy 60 ezer dolláros darabról van szó, ami már korábban is fejfájást okozott a milliomos örökösnőnek. A híresség még 2007-ban kapta meg a Damiani cégtől a 2,8 millió dollárnyi csillogó-villogó ékszereket promóciós céllal és azzal a feltétellel, hogy amikor nem hordja, akkor biztonságos széfben tárolja.

Csakhogy Hilton kisasszony sosem volt híres arról, hogy a szabályokat betartja, ezúttal is lazán értelmezte a kikötéseket, és nemcsak nem adta vissza időben a kollekciót, hanem az értékes darabokat a Luis Vuitton-táskájában tette le a kastélya egyik szobájában, majd elment szórakozni - és sem az ajtót nem zárta be, sem a riasztót nem élesítette.

Ahogy mondani szokás, alkalom szüli a tolvajt, és ki hagyott volna ki egy ilyen remek lehetőséget? A rabló tehát besétált, és a kölcsönékszerekkel együtt besöpört mindent, amit Paris szekrényében talált.

A rendőrség később elfogta a betörőt - vagy inkább besétálót -, és Hilton kisasszonyhoz visszakerültek az ékszerek, ám valami megmagyarázhatatlan okból ő továbbra is annyira ragaszkodik a kollekció egyes darabjaihoz, hogy nem hajlandó visszaadni.

Az ékszerek biztosítását vállaló Allianz cég már többször is felszólította, hogy szolgáltassa vissza jogos tulajdonosának a csecsebecsét, aki vélhetően jobban is fog rá vigyázni, de Paris egész egyszerűen nem válaszolt az egyre sürgetőbb levelekre. Így hát nem maradt más, mint bíróság elé vinni az ügyet.

A tárgyalás időpontját egyelőre nem tűzték ki.

Tudjon meg még többet Paris Hilton viselt dolgairól!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.