Nem lehet kihagyni...

Képek - Salma Hayek szédítő dekoltázsa és Banderas keze...

Salma Hayek dekoltázsa sosem volt elhanyagolható, ám kislánya születése óta a csinos színésznő még méretesebb idomokkal rendelkezik - ezt már Antonio Banderas sem hagyhatta figyelmen kívül.

2011.05.13 06:29ma.hu

A gyönyörű Salma Hayek és a sármőr Antonio Banderas ismét együtt játszik - a Csizmás, a kandúr című produkcióhoz pózoltak Cannes-ban a vörös szőnyegen.

Salma, aki immár 4 éve kisgyermekes anyuka, most is káprázatosan néz ki - vörös ruhájában, virágos bolerójával és mély dekoltázsával ámulatot keltett.

Azt is elérte, hogy Antonio Banderas óvón ölelgesse - a sármőr keze valószínűleg lejjebb is kalandozott volna, ha nem jutna ilyenkor eszébe a neje, Melanie Griffith árgus szeme.

Salma dekoltázsának régóta csodájára járnak a férfiak, ám mióta a színésznő életet adott kislányának, Valentinának, idomai még inkább megmozgatják a fantáziát, ráadásul Hayek nem túlzottan takargatja őket.

A hírek szerint egyébként mellnagyobbításon is átesett a színésznő.

Gyermeke, Valentina Paloma 2007 márciusában született, édesapja a francia üzletember, Francois-Henry Pinault, akihez már lányuk születése után, 2009 tavaszán ment feleségül a sztár.

Az esküvőt két részletben tartották, először Valentin-napon Párizsban, majd áprilisban Velencében keltek egybe.

Mit tett magával Salma Hayek?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.