Kígyó került a színésznő közelébe

Videóval: Tűsarok a nyakban! Majdnem infarktust kapott Salma Hayek!

Egy televíziós műsor felvételén érte sokk a szépséges színésznőt - Salma Hayek-et a kedélyes beszélgetés közben egyszercsak meglepte egy kígyó!

2010.06.11 10:30ma.hu

Maya Rudolph és Maria Bello társaságában üldögélt egy tengerparti teraszon Salma Hayek az Extra című televíziós műsor felvételén, ahol új filmjükről beszélgettek.

Ekkor azonban egy kígyó úgy döntött, hogy felbolydulást okoz a felvételen. A kamerák mögött bukkant fel a földön.

Nem Salma Hayek vette észre elsőnek az állatot, de amint odapillantott, olyan szörnyen megijedt, hogy miniszoknyástul-tűsarkostul a beszélgetőtársa nyakába ugrott!

Szerencsére a teraszról nem zuhant le, pedig arra is esély volt...

A váratlan közjáték szinte sokkolta a színésznőt, annak ellenére, hogy Robert Rodriguez híres filmjében, az Alkonyattól pirkadatig-ban még a nyakába is akaszthattak egy óriáskígyót.

Úgy tűnik, azóta inába szállt a bátorsága - vagy pedig azonnal eszébe jutott a kislánya, Valentina.

A kebelbajnok színésznő tavaly Valentin-napon fogadott örök hűséget Párizsban kedvesének, az üzletember Francois-Henri Pinault-nak.

Áprilisban pedig Velencében meg is tartották a lagzit. Kislányuk, Valentina Paloma 2007 szeptemberében született meg.

Salma eperrel fogy - de hogyan?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.