A cseresznyefa-virágzást is látni szeretné a sztár

Videó! - Lilu Párizsról és még két gyerekről ábrándozik

Néhány napja elnyerte a Glamour Women of the Year kitüntetést, amire a sztárvilágban sok nő vágyik, de Lilunak ezzel még nem ért véget a kívánságlistája.

2011.03.22 10:29tabu.tv

Hiába dőlhetne hátra elégedetten, hisz megkapta a női sztárok egyik legrangosabb magyar elismerését, a Való Világ műsorvezetője mégis újabb célok felé kacsingat.

Miközben mindennapjai a szokásos pörgéssel telnek, reggel az RTL Klubon vezet műsort, hétvégente a ValóVilágban tűnik fel, közben pedig fiával, Dáviddal tölti minden szabad percét.

"Ha nem dolgozom, akkor egész nap Dáviddal vagyok. Ma például felkeltem korán, elmentünk az állatkertbe, azután hazamentünk, megebédeltünk, Ő aludt egy nagyot, én pedig mentem dolgozni..." - meséli a tabutv.hu riporterének a műsorvezető.

Bármennyire is keménynek látszik, a Glamour Women of the Year elismerésben részesült sztárt a gyermeke két pillanat alatt le tudja venni a lábáról. "Tegnap azt mondta nekem, hogy szívem. Látta, hogy ettől elolvadok, úgyhogy ma egész nap ezt mondogatta nekem, ettől pedig a férjem is teljesen elájul..." - árulta el az internetes sztártévé videójában Lilu, aki Dávid szeretetén felbuzdulva még két gyermeket tervez a közeljövőben.

De nemcsak a nagy család áll álmai középpontjában. "Csomó mindent szeretnék még. Két gyermek nagyon szerepel a kívánságlistán, szeretnék világot látni, szeretnék sok jó tévéműsort csinálni, szeretném látni a cseresznyefa virágzást Japánban és Párizsba is szeretnék elutazni." - sorolja vágyait a mindig mosolygós műsorvezető.

Még több hír Liluról IDE kattintva!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.