Refluxbetegsége van a sztár kisfiának

Lilu gyermeke fulladozni kezdett!

Hiába sajátított el egy elsősegély-tanfolyamot is a csinos műsorvezető terhessége idején, mindenre nem készülhetett fel: Lilu kisfia decemberben furcsa tüneteket produkált, édesanyja pedig nagyon megijedt.

2010.01.13 12:30ma.hu

Nem tudta, mit tegyen a gyermekével Lilu - A kis Dávid hosszú ideje csak sírt, ezért kihívták hozzá az orvost. Később, a kórházban állapították meg, hogy a kisfiúnak refluxbetegsége van - mondta el a Reflektor magazinban a szőke sztár. Ennek lényege, hogy az étel a nyelőcsőből visszaáramlik a garatba.

Általában ártalmatlan betegség, tíz csecsemőből hármat érint. Különböző súlyosságú lehet viszont, és a kiváltó okok is változók. Ritka, hogy a dolgon műtéttel kell segíteni. Megoldás lehet a gondra, ha a babát többször és kevesebb mennyiséggel etetik - írta meg a Napi Ász.

Lilu tavaly augusztus elején lett anya - azóta valósággal ragyog. Napjai azóta főleg a gyermekről szólnak, s mivel első baba, még sok feladat van, amivel meg kell birkóznia - vallotta be.

Természetesen vannak apró nehézségek, de ezek ellenére is minden percét élvezi az anyaságnak.

A kis Dávidot édesanyja vidám, mosolygós babának írta le, aki ritkán sír - szinte csak akkor, ha fáj a hasa vagy éhes, éppen ezért is állt értetlenül a helyzet előtt, hogy gyermeke nem hagyja abba a sírást...

Lilu egyébként megviccelte a sajtót, hiszen jóval korábban született meg a kisfia, mint ahogy azt megosztotta a nagyérdeművel.

A szőkeség korábban azt mondta, a baba ősszel fog a világra jönni. Valójában azonban már augusztusban megszületett, császármetszéssel, amelynek okáról Lilu nem akart beszélni. Két héttel később tudatta fia érkezését a médiában.

Lilu még sosem érzett ilyet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.