Kiderült: eltitkolta a szülés valódi dátumát!

Lilunál komplikációk léptek fel - de hallgat róla

A szőke műsorvezető a napokban jelentette be, hogy világra jött a kisfia - A dolog némileg meglepő volt, hiszen Lilu korábban azt mondta, őszre van kiírva. A császármetszés oka is rejtély...

2009.08.14 07:15ma.hu

Korábban Lilu úgy nyilatkozott, hogy csak ősszel fog szülni. Most elárulta: titkolta, hogy valójában augusztusra volt kiírva.

A szülés természetes módon indult meg, de végül császármetszéssel segítették világra Dávidot. Lilu arról nem akar beszélni, mi volt a konkrét gond, csak annyit mondott: megvolt az oka.

A szőkeség nem tervezte, hogy párja is benn legyen a szülésnél. Így Laci nemcsak a császározás miatt nem foghatta a kezét, de végig párjával volt a kórházban. Most mindannyian remekül vannak, úgy tervezik, az elkövetkező időszakban magukra zárják az ajtót és hármasban töltik minden percüket. Lilu már a szoptatásba is belejött - mesélte a Star magazinnak.

Sokakat meglepve, augusztus 10-án, sírástól elcsukló hangon jelentette be a szép műsorvezető, az RTL Klub Reggelijében, hogy augusztus 6-án megszületett a fia. A sztár és kedvese, Árva László első gyermeke a Dávid Ruben nevet kapta.

Lilu teljesen elérzékenyülve mesélt Ördög Nórának és Szujó Zoltánnak a telefonban. Azt mondta, a kezében tartja a világ legszebb kisfiúját. Nem lehet erről közhelyek nélkül beszélni - vélekedett.

Már akkor utalt rá, becsapás volt, hogy a baba később érkezik - már velük van, és amikor a telefonhívást kapták a Reggeli műsorvezetői, Lilu már hazafelé készült a kórházból csecsemőjével és férjével.

A kis Dávid egyébként 3150 grammal jött a világra - édesapja Lilu mellett várta a gyermeke érkezését, a kórházban is aludt.

A szőke sztár március végén jelentette be, hogy várandós.

Beszámolt arról, hogy rosszullétekkel nem küzd, jól viseli a terhességet, még sportolni is elkezdett. Bioételekre váltott át, és semmilyen cukros üdítőt nem ivott.

Babonából semmit sem vettek előre a kicsinek, Lilu pedig biztosította a nézőket, hogy addig marad a képernyőn, amíg jólesik neki a munka.

Tudjon meg részleteket a kisbaba érkezéséről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.