A műsorvezetőnek elég volt egy kézfogás!

Lilu azonnal felismerte a Nagy Őt!

A Reggeli műsorvezetője köztudottan kerüli a felhajtást és sohasem volt rámenős csaj, ám amikor először meglátta a férjét, Árva Lászlót, mégis minden követ megmozgatott, hogy közelebb kerüljön hozzá.

2009.04.09 17:30rtlbulvar.hu

– " Én őt megismertem. Ezt most komolyan mondom. Amikor kezet fogtunk és bemutatkoztunk egymásnak, eltelt tíz perc és én őt megismertem. Nagyon furcsa, a mai napig álmodom ezzel." – mondta Lilu Szily Nórának Őszintén című műsorának felvételén. 

Terhességével kapcsolatban pedig így nyilatkozott: 

" Olyan boldog vagyok, és olyan jól érzem magam a bőrömben, mint még soha, szerencsére még a terhességgel járó rosszullétek is elkerültek Teljesen átszoktam a bioételekre, nem iszom cukros üdítőket, sőt kismamaként még sportolni is elkezdtem. Valószínűleg ennek köszönhetem, hogy szinte senki nem vette észre az alakomon a változásokat. "

Lilu férjével, Lacival!

Kivéve persze férjét, aki minden pillanatban a kismama kívánságait lesi. Ha Lilu éppen marcipános csokitortára vágyik, akár az éjszaka közepén visz neki. Lilu és Laci különben 2005-ben házasodott össze, és azért vártak eddig a gyermekvállalással, mert minden percét szerették volna kiélvezni a kettesben létnek.
 
Az elmúlt négy évben bejárták a világot, és számtalan közös élményt gyűjtöttek. Pár hónappal ezelőtt viszont úgy döntöttek: már készen állnak egy másfajta boldogságra, amit születendő kisbabájuk ad meg nekik. 

– " Alig várjuk már, hogy megszülessen, és amit csak lehet, megteszünk azért, hogy jó szülők legyünk. De mivel egy kicsit babonás vagyok, egyelőre semmit nem vettünk a babának. Csupán egy zenekígyót kaptunk ajándékba, amelynek a hangja állítólag nagyon jó hatással van a picire .– tette hozzá Lilu. 

A műsorvezető egyelőre nem tudja, mikor mond búcsút a képernyőnek, és mivel terhesen is kifejezetten élvezi a munkát, tervei szerint addig marad, ameddig jólesik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.