Újabb sztárbaba érkezik!

Nahát! - A szőke Lilu gyermeket vár!

Határtalanul boldog a csinos műsorvezető - Lilu első gyermekével várandós! Pocakja ugyan még nem látszik, de a sztár tesz is arról, hogy minél egészségesebb és sportosabb legyen.

2009.03.30 12:45ma.hu

Nagyon boldog és jól érzi magát a bőrében Lilu, aki első gyermekével terhes. Rosszullétekkel nem küzd, ellenben elkezdett sportolni - talán még emiatt sem látszik a pocakja - és átállt a bioételekre. Nem iszik cukros üdítőket sem. Férje, Árva László minden kívánságát lesi.

Lilu és párja több éve házasok, de eddig szerették volna kiélvezni a kettesben töltött időt. Babájukat őszre várják, egyelőre babonából nem vettek neki semmit. Lilu addig marad a képernyőn, amíg jólesik neki a munka - adta hírül a Blikk.

Laci és Lilu, azaz Kovalcsik Ildikó 2005-ben ismerkedett meg egymással - Munka közben találkoztak, hiszen a műsorvezető párja operatőr.

Viszonylag rövid időn belül - fél éve együttjárást követően - meg is kérte Lilu kezét, és megtartották az esküvőt.

Lilu elmondása szerint abban, hogy remekül megértik egymást és boldogok együtt, nagy szerepet játszik a hasonlóságuk. Mindketten sokat dolgoznak például, ezért az együtt töltött idő külön érték a számukra.

A páros sosem beszélt sokat a magánéletéről és ezen nem is szeretnének változtatni. A szőke sztár például nem tudja elképzelni, hogy beengedjen az otthonukba kamerákat, vagy fotók jelenjenek meg szentrendrei házukról.

Nem híve annak, hogy idegenek fogat mosni vagy ágyban kávét kortyolgatni lássák őt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.