Stohl: Mondom az asszonynak, hogy na kapd be!

Lilu és Stohl András az orgazmustablettán fantáziált!

A Reggeliben cseppet sem volt érezhető a hétfői munkakezdés atmoszférája, hiszen már hét óra előtt olyan hangulat uralkodott a stúdióban, mint egy hétvégi, "gőzkieresztős" partin.

2009.01.19 18:00rtlbulvar.hu

Dr. Zacher Gábor toxikológus a szerelempirulát és az orgazmustablettát kommentálta – nem csak – szakmai szemmel, de közben Stohl András és Lilu fantáziája is meglódult. 

Nem beszélve a kamerák mögött dolgozó stábtagokról, akik láthatatlanul is intenzíven részt vettek a beszélgetésben, és hangos nevetésük az adásba is behallatszott.
 
A felfokozott hangulatnak azután sem szakadt vége, hogy lejárt a szerelem és a szex kémiáját boncolgató beszélgetés ideje. 

– " Az adóbevallás is pont ugyanez, ha sikerül kitölteni, az ember el is élvez tőle ."– mondta Stohl Buci, miután felkonferálta a következő témát, az egyszerűsített adóbevallást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.