Telefonon beszélt az újszülöttről

Elcsuklott a hangja: megszületett Lilu kisfia!

A Reggeli nézői ma megható pillanatoknak lehettek tanúi - Megszületett a műsorvezető, Lilu kisbabája: elérzékenyülve beszélt telefonon a kis Dávidról.

2009.08.10 12:20rtlbulvar.hu

A Reggeli nézői ma megható pillanatoknak lehettek tanúi. Lilu telefonon árulta el a nagy hírt: augusztus 6-án világra jött kisfia.

A műsorvezető teljesen elérzékenyülve mesélt boldogságáról Ördög Nóra és Szujó Zoltán előtt.

- Itt van a kezemben a világ legszebb kisfiúja! Becsapás volt, hogy később érkezik, már itt van velünk, és ma megyünk is haza a kórházból. Nem lehet közhelyek nélkül beszélni erről... Én vagyok a világ legboldogabb embere - mondta Lilu elcsukló hangon.

A kis Dávid 3150 grammal jött a világra, a büszke apuka végig kisfia és felesége mellett volt, a kórházban is bent aludt.

Lilu elárulta, ha hazamennek, egy időre magukra zárják az ajtót, és hármasban töltik a következő időszakot.

Lilu elárulta a félelmét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.