A táncosnő boldogan vállalta a dajkaságot

Keleti Andi lesz Lilu bébiszittere

Keleti Andi már otthonosan mozog a Csak csajok stúdiójában, hiszen nem először látja el a társ-műsorvezetői feladatokat. Annak különösen örült, hogy pont Liluval vezetheti a héten az műsort, hiszen jó barátságban vannak ők is és a férjeik is egymással.

2009.07.07 08:30rtlbulvar.hu

- „ A hétfői Csak csajok szerintem leginkább egy barátnős csevejre hasonlított – nem tudtuk, és nem is akartuk palástolni Liluval, hogy mennyire jól megértjük egymást. Korábban azt is megígértem neki, hogy ha megszületik a pici, akkor havonta egyszer-kétszer biztosan számíthat rám a pesztrálásban.” – mesélte Keleti Andi az RTL Bulvárnak.

A csinos táncosnő a nyáron sem pihen, hiszen míg fia és lánya a Balatonon lazítanak, addig Andi a teendőire koncentrál.

A tánciskola sem szünetel: egész nyáron bejárós táborok várják a táncos lábú fiatalokat.

A kollégák is várják a Lilu babáját!

- „ A hétvégén azért mi is leutazunk a Balatonhoz, és csatlakozunk a gyerekekhez, akikre most édesanyám vigyáz. Arról is volt szó, hogy Viki lányom lovastáborba megy, de ez végül nem valósult meg.”

A táncosnő és családja kertes házban él, amelyhez egy kisebb medence is tartozik, így a nagy hőségben elég kisétálniuk az udvarba egy kis felfrissülésért.

A kert persze nem csupán szórakozás: a sok eső miatt Andiék szinte megállás nélkül füvet nyírnak.

Benkő Dániel imádja Keleti Andi popsiját?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.