"Nem akarom, hogy a sokktól meginduljon a szülés"

Meghökkentő fotók: Hajdú Steve piros tangában állított be Liluhoz

Eddig titkoltam, hogy piréz vagyok, nem akarom, hogy a sokktól meginduljon a szülésed - ezzel a mondattal lépett be Hajdú Steve a reggeli műsorba, ahol Lilu érthető döbbenettel fogadta!

Hajdú Steve "piréz népviseletben" érkezett! képgaléria

2009.07.17 10:05ma.hu

Hajdú Steve piros neccharisnyát, tangát lakkcsizmát és bőrnadrágot viselt - Nem volt tehát csoda Lilu meghökkenése, amikor a Reggeli stúdiójában "piréz népviseletben" állított be a színész.

A pirézeket a Tárki közvélemény-kutató cég találta ki, az ötlettel a hazánkban uralkodó idegenellenességet mérték fel, a magyarok 61 százaléka ugyanis elutasította a nem létező etnikumot.

Nemcsak Hajdú Steve, Réz András is úgy érezte, fel kell emelnie szavát az előítéletek ellen. Szerinte a mindenkori politikai hatalomnak kedvez, ha az emberek gyűlölik egymást. Manipulálhatóak, magányosak, szomorúak és dühösek - adta hírül a Napi Ász.

Hajdú Steve valóban nem nevezhető idegenellenesnek, hiszen jómaga is csak angolul érti meg magát a feleségével!

Különös nyelvet beszél a színész, a magyar és az angol szavak keverékét használja. Természetesen brit kedvesén és rajta kívül nem sokan értik.

Hajdú Steve bátornak érzi magát, hiszen hat éve feleségül kért egy angol lányt. Akkor még nemigen tudtak egymással kommunikálni...De a színész hisz a sorsszerűségben, és találkozásukat is annak tekintette.

Steve az angol hölgy bátyját ismerte meg előbb, s csak utána őt. Egy Hortobágyon rendezett szilveszteri mulatságon esett meg az első találkozás.

Az angol fiú meghívta bulizni hazánkba hívta éppen egyedülálló húgát is. Nem sokáig maradt szingli a lány: éjfélre már nagyon megtetszett egymásnak Steve és Alex.

Egy év múlva házasságot kötöttek a magyar fővárosban! Alex egy angol nyelvű óvodában dolgozik, így aztán többnyire boldogul is a magyar nyelv használata nélkül...

Steve sem tökéletesítette angol nyelvtudását. Persze apósa és anyósa kedvéért igyekszik megtanulni rendesen, de általában a neje korrigálja, mint is mond a színész....

Hajdú Steve az osztály bohóca volt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.