Nemcsak műsorvezetőként jeleskedik Lilu

Nocsak: Lilu kiütötte Ördög Nórát

Három évvel a legutóbbi hasonló kitüntetése után ismét Lilut szavazta meg a közönség a legjobb műsorvezetőnek, aki ezzel kiütötte a tavalyi győztest, Ördög Nórát az első helyről.

2011.03.19 16:29Napi Ász Online
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Évről évre kiosztják a Glamour Women of the Year díjakat, erre idén e hét csütörtökén került sor. A díjátadón az RTL Klub műsorvezetője, Lilu vehette át az év legjobb műsorvezetőjének járó kitüntetést. Azt azonban sokan nem tudják, hogy a műsorvezetés mellett Lilu a divattal, pontosabban a férfidivattal is foglalkozik.

A Glamour Women of the Year során számos kategóriában – többek közt az év énekesnője, színésznő, modell és egyebek – osztották ki a legjobbaknak járó díjakat. Az év műsorvezetője kitüntetést átvevő Lilu lekörözte a tavalyi győztest, Ördög Nórát is, aki az eseményen ugyan nem tudott részt venni, de az éteren keresztül már gratulált Lilunak.

Nagyon örültem ennek a díjnak, hiszen ez egy közönségdíj, és mindig nagy öröm azt látni, hogy szeret a közönség. Nagyjából három évvel ezelőtt már kaptam egy hasonló elismerést, de ahogyan akkor, most sem számítottam arra, hogy én vehetem át a díjat.” – mondta Lilu a NapiászOnline-nak, akit az internetes lap a gálaruhájáról és a ruhaüzletéről is kérdezett.

A teljes írás itt olvasható el

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.