Elhunyt húszéves fiú borította ki a műsorvezetőt

Lilu élő adásban sírta el magát!

Egy igazán szívbemarkoló beszélgetéssel kezdődött minap a Reggeli - Lilu élő adásban sírta el magát, amikor azzal a férfival beszélgetett, akinek 20 éves fia egy orvosi műhiba miatt vakbélgyulladásban hunyt el.

2010.08.10 09:30Fotó: rtlklub.hu

Elhunyt július 24-én egy 20 éves fiú, akit perforált vakbéllel szállítottak kórházba. Halálával kapcsolatban a héten zárult le a vizsgálat. Kiderült: a pécsi klinikán több súlyos hibát is lekövettek, és a szülők egy 18 éve várt gyermeket veszítettek el örökre ennek köszönhetően...

A fiú édesapja a Reggeliben könnyek közt beszélt arról, hogy a gyermek mindeddig teljesen egészséges volt. Megrázó történetüket azért mesélte el, hogy felhívja a magyar társadalom és az egészségügy figyelmét. Ne történjenek hasonló dolgok a jövőben!

A szülők egyébként abból a pénzből, melyet a klinika ellen indított perből kapnak, egy alapítványt hoznának létre. Olyan családokat segítenének,  akik hasonló dolog miatt vesztik el gyermeküket.

Lilu, mint édesanya, nehezen viselte a hallottakat. Elsírta magát élő adásban. Mint később elmondta, neki is fia van, és át tudta érezni a család drámáját.

Amikor az ember anya lesz, felkészítik arra, hogy kevesebb ideje lesz magára, megváltozik az élete, de azt nem említik, micsoda aggodalommal jár a gyermeke épsége. Volt, hogy fiával, Dáviddal éjjel háromkor rohantak az ügyeletre, mert nagyon fájt a hasa. Őt már ez is nagyon megviselte - vallotta be Lilu.

Lilu: Most van az az időszak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.