Számos anyajegye van - gyakran jár szűrésre

Lilu felkereste a plasztikai sebészt

Még a Való Világ indulása előtt le akart tudni egy fontos dolgot a csinos műsorvezető - Lilut régóta zavarta a testén levő anyajegy, ezért felkeresett egy plasztikai sebészt.

2010.12.08 06:29ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Lilunak sok gondot okozott egyik anyajegye, de mindig attól tartott, ha leveszi, heg marad utána. Kisfia azonban sokat piszkálta, belekapott, ezért a műsorvezető úgy döntött, megszabadul tőle.

Felkeresett egy plasztikai sebészt, aki több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a jó- és rosszindulatú jegyek eltávolításában. Lilu nem bánta meg a bevatakozást, hiszen nem látszik most azon a helyen semmi.

A csinos sztár egyébként elárulta: több anyajegye is van, ezért gyakran jár szűrésekre, hogy időben kiderüljön, ha esetleg rosszindulatú egy elváltozás - írja a Sorry magazin.

Lilu és Stohl András a Való Világban - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Lilu kapta a lehetőséget, hogy Stohl András illetve Sebestyén Balázs partnereként vezethesse a negyedik Való Világ show-t, így mostanában ismét gyakran láthatjuk képernyőn.

A szőkeség az elmúlt egy évben kisfiával volt otthon, szinte minden percét vele töltötte. Csupán néhány órára hagyta a kicsit édesapjára, amikor a reggeli műsort vezette.

Lilu és operatőr férje első gyermeke, Dávid 2009 augusztusában látta meg a napvilágot.

A műsorvezető szándékosan későbbi időpontot mondott a baba születésére, mert nem szerette volna, ha kitudódik, mikor szül valójában. Majd a Reggeli műsorában jelentette be telefonon, hogy megérkezett a fia.

Lilu nemrég, Dávid első születésnapja után arról beszélt, hogy bár korábban másként gondolta, annyira büszke a kisfiára, hogy mégis szeretné megmutatni őt a nyilvánosságnak.

A csinos sztár egyébként annyira belejött az anyaságba, hogy férjével már a második babát tervezgeti.

Lilu biztonságban érzi magát Stohl Andrással

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.