Állandóan hívogatják: mikor jön már?

Mihez kezd Lilu a jövőben?

A népszerű műsorvezető nyolc hónappal a szülés után már újra dolgozik anyacsatornájánál: jelenleg Détár Enikőt helyettesíti a Reflektorban - De vajon mit csinál majd a jövőben Lilu?

2010.03.23 06:30Tabu tv

Lilu arra nem tudott konkrét választ adni, hogy milyen műsort vezetne szívesen, viszont azt elárulta, hogy a Reggeliből rendszeresen hívják, azzal, hogy már visszavárják.

Lilunak mindezzel csak egy baja van: nagyon korán kellene kelnie! Az RTL Klub műsorvezetőjével a Glamour Women of the Year gálán beszélgetett a Tabu tv, ahol műsorvezető kategóriában jelölték.

Lilu nagyon ritkán tűnik fel celebeknek szervezett bulikon, így igazi kuriózumnak számít, hogy egy ilyen helyen megjelent. De vajon a jelenléte azt is jelenti, hogy hamarosan újra képernyőre kerül?

"Nagyon sokféle jó műsor létezik, de mindenképp egy olyanban térnék vissza, amit jó szerkesztőkkel és szakértőkkel csinálnék. Én nagyon ragaszkodó vagyok, és a Reggeli különben is a szívem csücske. Oda ráadásul nagyon várnak vissza, és ez nagyon jó érzés! Folyamatosan hívogatnak, hogy mikor megyek már, és hogy nagyon várnak!"
- mondta el a tabutv.hu riporterének Lilu, aki jelenleg a Reflektorban helyettesíti Détár Enikőt. "

"A Reggeli persze kiemelt helyen van, csak egyetlen baj van vele: hogy nagyon korán kezdődik. Nem is az, hogy nem bírom a koránkelést, de ez még sok lenne nekem!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Lilu.

Lilunak még ez is belefér! De mi?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.