Már a következő gyermekre vár?

Lilu döntött: hadd lássa mindenki!

Lilu annyira büszke a kisfiára, hogy minden korábbi meggyőződése ellenére úgy döntött, ország-világnak megmutatja az augusztus 6-án első szülinapját ünnepelt Dávidot.

2010.08.16 06:30Kiskegyed - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Lilu korábban úgy vélte, nem mutatja meg gyermekét a nyilvánosságnak, ám annyira büszke rá, hogy végül döntött: mások is láthatják Dávidot. Az egyik televíziós műsor kamerái előtt beszélt arról is, mennyire élvezi a kisfiával töltött perceket.

Az elmúlt egy év szinte minden pillanatát a kicsivel töltötte, csupán néhány órára hagyta a papájára, mikor reggeli műsort vezetett. És ezen nem is akar változtatni.

Ugyan nem hallgatott a nehéz pillanatokról sem - például arról, amikor kisfia egyik napról a másikra visszautasította az anyatejet, és a milánói makarónit választotta helyette -, de ezzel együtt is annyira élvezi az anyaságot, hogy operatőr férjével megbeszélték: jöhet a következő gyerek!

Lilu: Rém rossz voltam

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.