Disneylandben ünnepelte a sztár a születésnapját

Romantikus képek: Eva Longoria született feleségből született gyerek lett

Eva Longoria élete az utóbbi néhány hónapban nem a kellemes pillanatokról szólt, de úgy látszik, végre túljutott válása megrázkódtatásain és önfeledten tudta születésnapját ünnepelni.

Eva Longoria romantikus hajókirándulása és Disneyland-beli születésnapja képgaléria

2011.03.21 09:29ma.hu

Eva Longoria megtalálta a tökéletes módot, hogy újra gyermeki örömmel tudjon a világra nézni: 36. születésnapját a világ legnagyobb vidámparkjában, Disneylandben ünnepelte. A napot 25 éves barátjával, Eduardo Cruzzal töltötte, és láthatóan remekül érezték magukat mindketten.

A külföldi lapok egyöntetűen úgy számoltak be az eseményről, és ezt a galériában látható képek is egyértelműen alátámasztják: a Született feleségek színésznője csak úgy ragyogott „a Föld legboldogabb helyén”.

Eduardo persze mindent meg is tett annak érdekében, hogy Eva nagyszerűen érezze magát, és nagyon figyelmes volt vele minden pillanatban. A szerelmesek szinte egész nap el sem engedték egymás kezét, a színésznő pedig vidáman kacagott akkor is, amikor Eduardo a nyakába csókolt.

Fotó: WENN (További képek a galériában, a képre kattintva!)

A sajtót leginkább az bűvölte el, hogy miközben Eva Longoria Hollywood legszebb női közé tartozik, ezen a napon teljesen el tudott vegyülni a tömegben, úgy öltözött és viselkedett, mint bármelyik egyszerű látogató, nem követelt ki magának extra figyelmet.

Persze erre nem is volt szüksége: a számára legfontosabb személytől megkapta azt a törődést, amire most szüksége volt. Sőt, nemcsak törődés jutott neki: az Eduardo kezében lévő méretes reklámszatyorból ítélve ajándékkal is rendesen feltankoltak, hogy legyen, ami később majd emlékezteti kettejüket erre a csodálatos születésnapra.

Eva Longoria tavaly vált el Tony Parkertől, akivel 2007-ben házasodtak össze, mert a férfi megcsalta őt egyik csapattársa feleségével. Nehéz és szomorú hónapok követték ezt az időszakot, és nem is nagyon szeretett beszélni róla, mert azonnal sírás kapta el.

Ennek azonban vége, néhány hete kezdett randevúzni a híres színésznő, Penelope Cruz öccsével, és annak ellenére, hogy Eva egyelőre nem tekinti komolynak a kapcsolatot, inkább afféle átmeneti időszaknak tartja élete ezen szakaszát, mégis látható, hogy újra boldog és elégedett.

Nemrég még egy közös hajókázásra is elmentek Eduardóval, és rendszeresen lehet őket látni, amint a nyilvánosságtól sem zavartatva merülnek el egy-egy forró csókban.

Még több hír Eva Longoriáról IDE kattintva!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.