A született feleség magára maradt

Már csak a múlt: Nem lesz anya Eva Longoria

Noha korábban még boldogan tervezgette az örökbefogadást, Eva Longoria most mégis feladta terveit és nem fogad örökbe egyetlen haiti árvát sem.

Szexi fotók - Eva Longoria és Tony Parker a London Fog hirdetésén képgaléria

2010.12.01 16:29Sedró Ágnes

A Született feleségek sztárja nemrég még boldogan ábrándozott arról, hogy bővül a család, igaz, saját gyermek helyett „csak” egy haiti árvával, ám most úgy állnak a dolgok, hogy sem édes-, sem mostohaanya nem lesz a színésznő, legalábbis jó ideig biztosan nem.

Fotó: Inquisitr (További képek a házaspárról ITT)

Pedig Eva Longoria 35 évesen befutott, sikeres színésznőként, egy szerető férjjel az oldalán okkal reménykedett az anyaságban, amelytől eddig határozottan elzárkózott, de most úgy érezte, eljött az ideje. Amíg pedig a saját baba összejött volna, addig is egy olyan gyermeket szeretett volna magához venni, aki az egy évvel ezelőtti haiti földrengésben vagy annak utólagos következményei miatt veszítette el szüleit.

De az álmodozásból keserű pofon térítette magához: férje, Tony Parker más nők karjában kereste a boldogságot, így Eva élete ugyanúgy összeomlott, mint az örökbefogadásra váró gyermekek hazája.

Eleinte még úgy tűnt, hogy a közelgő válás ellenére a színésznő egyedül is vállalná a gyereknevelést, de egy hozzá közel álló jóbarát elárulta a sajtónak, hogy most csak arra koncentrál, hogy a válást a körülményekhez képest a legbékésebb módon intézzék el, örökbefogadást pedig nem tervezget.

Eva Longoria és az NBA-játékos Tony Parker 4 év kapcsolat után 2007 júliusában házasodott össze, a színésznőnek ez a második házassága volt, ám gyermeke ezidáig nem született.

További részletek Longoria és Parker válásáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.