Az előbb még gyereket akart örökbe fogadni...

Szexi képek - Megdöbbentő! Válna Eva Longoria?

A minap még arról adott hírt a sajtó, hogy örökbe szeretne fogadni egy gyermeket a Született feleségek-sztár, aki aláírt szerződése miatt még nem szülhet, a jelek szerint azonban emellett válásra készül!

Eva Longoria a végzet asszonyaként jelent meg az MTV VMA gálán! képgaléria

2010.11.18 09:28ma.hu - Fotó: hollywoodgossip - starcelebrity.com

Megdöbbentő hírek terjednek Hollywoodban: állítólag beadta a válókeresetet Tony Parker kosaras és az ismert színésznő, Eva Longoria!

Különösen meglepő a dolog ahhoz képest, hogy a legutóbbi hírek szerint Eva arra készült, hogy adoptálnak egy árva gyermeket Haitiról. A színésznő 2007 nyarán ment feleségül Tonyhoz, de baba eddig még nem született házasságukból, melyet többnyire a karrierjükkel indokoltak.

Még több kép itt! - Tony és Eva - Fotó: thehollywoodgossip.com

A 35 éves Eva azonban nemrég már jelét adta annak, hogy szeretne anya lenni, csakhogy mivel a Született feleségek sztárja aláírta újabb szerződését is a sorozattal, és a hetedik évad forgatása most kezdődött, egyelőre nem lehetett terhes.

A Hollywood-ban terjedő pletykák szerint Eva és a San Antonio Spurs 28 éves, profi játékosa kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva már bírósághoz is fordult - a hírt több külföldi lap is lehozta.

Longoria szóvivője azonban a TMZ portálnak cáfolta a válásról szóló híreket, s hozzátette: Parkernek még csak válóperes ügyvédje sincs.

A Radaronline értesülései szerint azonban Eva elárulta egy barátnőjének, hogy Tony megcsalta őt, nem is egy, hanem két nővel. Szeretné, ha mindenki tudná, nem ő az oka kettejük közt kialakult problémának! Mi lesz ebből...?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.