Fél a vezetéstől a színésznő

Képek - Jujj: Karambolozott Eva Longoria!

Kisebb autóbalesetet szenvedett csütörtök reggel Eva Longoria, a balesetben a másik fél volt a hibás. A színésznő néhány enyhébb zúzódásokkal megúszta a történteket.

Eva Longoria a balesete után: mosolyog, de kissé nyúzott képgaléria

2010.10.22 14:29ma.hu
Fotó: Celebrity Gossip

Szerda este fél 8 körül két autó karambolozott Los Angelesben. Az egyik kocsiban Eva Longoria ült - tájékoztatta a sajtót az illetékes hatóság szóvivője.

A Született feleségek sztárja a Hollywood Boulevardon indult el, amikor egy másik autó figyelmetlenül kanyarodott ki a parkolóból és egyenesen a színésznő autójának ütközött. Kara Silverstein szerint Longoria csak kisebb sérülést szerzett, bár fájdalomra panaszkodott.

Nem sokkal később egy étterem előtt fényképezték le a még mindig gyengének látszó színésznőt, aki a vacsora után sofőrt hívott. A baleset után érthető, hogy egyelőre vonakodott saját maga volán mögé ülni.

"Van, hogy napokig ki se bújunk az ágyból, de ez se elég"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.