A Született Feleségek sztárja merészen pózolt!

Fekete latex és ostor Eva Longoriát dominaként fotózták!

A "Született Feleségek" legszexibb sztárja, Eva Longoria már majdnem eltűnt a süllyesztőben. Régen hallottunk utoljára róla. A latin világ azonban szerencsére nem tévesztette szem elől: a mexikói GQ magazin legújabb számában egy egész sorozatnyi szexi kép jelent meg róla!

Forró és erotikusn képek Eva Longoriáról a magazinban! képgaléria

2009.06.12 17:40mellesleg
Kötelek és domina szerkó...

A fotókhoz nem tartozik a magazinban cikk, Eva pusztán a ruhákat reklámozza rajtuk, és saját magát…a férfiak nagy örömére!

Már nagyon rég láthattuk ennyire szexisnek a Született feleségek sztárját, a képekről szinte sugárzik az erotika!

Eva Longoriát lassan egy éve szekálja a bulvársajtó hirtelen felszedett kilói miatt, de a színésznő most bebizonyította: nincs mi miatt szégyenkeznie... A szexis latin díva a mexikói GQ magazin júliusi számában pózol hiányos öltözékben, s a képeken szexisebb, mint valaha!

Eva Longoriát tavaly nyáron a Született feleségek producerei ítélték hízókúrára, mivel a forgatókönyv szerint az új évadban kétgyermekes, lestrapált családanyaként kellett visszatérnie. Az elmúlt időszakban Eva és férje hosszú ideig nyaraltak, a nyaralás során a született feleség megfordult Franciaországban, Ausztriában és Olaszországban is, és úgy tűnik, az útnak még nincs vége.

Legutóbb különben Spanyolországban, Marbellában látták a színésznőt. Eva a spanyol tévésztárral, Maria Bravóval, és az amerikai fodrásszal, Ken Paves-szel vásárolgatott egy forró délután. Eva férje, Tony Parker hiányzott a társaságból.

A kosárlabdázó bölcsen a szállodában maradt, amíg hitvese hosszú órákig a butikokat járta. Eva és Tony néhány hét múlva ünneplik második házassági évfordulójukat. Még eltelik pár hónap, mielőtt a sztár ismét Gabrielle Solis bőrébe bújik a Született feleségek legújabb évadában.

Tudja meg Ön is miért kapott legutóbb sírógörcsöt Eva!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.