A Született feleségek sztárja csak nyafogott!

Ciki! Eva Longoria pénzért integetett táskájával!

A Született feleségek sztárja, Eva Longoria köztudottan hisztis teremtés és ezt be is bizonyította a napokban. A Cannes-i filmfesztivált állítólag végignyafogta és ráadásul pénzért integetett rajongóinak Louis Vuitton-táskájával!

Képekben a hisztis díva: Eva Longoria! képgaléria

2009.05.25 19:30ma.hu
Eva és Tony idén Cannes-ban!

A Cannes-i filmfesztivál egyik legnépszerűbb vendége volt a született feleség, aki – az egyébként francia férjét – Tony Parkert, a San Antonio Spurs profi kosarasát is elvitte magával Franciaországba. 

A színésznő enyhén szólva is nevetségessé vált a rajongók előtt, kiérdemelte a leghisztisebb vendég címet és állítólag egyfolytában azt hangoztatta: 

- „Maradjatok távol, és a ruhámra rá ne lépjetek!” 

Eva már megérkezésekor csak a reklám érdekelte és Louis Vuitton táskájával kezdett el integetni mindenkinek, hisz reklámszerződés köti a márkához, amelyben kikötötték, hogy egy táskának mindig nála kell lennie.

Ám Eva Longoria készült ki telejsen, amikor az autogramkérő rajongók körbevették. Hangot is adott elégedetlenségének, hogy a fesztiválszervezők túl kevés testőrt rendeltek melléjük. Férje a hírek szerint nem győzött szabadkozni neje hisztije miatt.
 
Longoria ezek után azon borult ki, hogy a rossz idő miatt a tengerpartra sem mehetett ki. A Le Figaro újságírója pedig arról mesélt, hogy az amerikai színésznő a vörös szőnyeges bevonuláson sem tagadta meg háklis természetét. 

Nem engedte a fotósoknak, hogy bármely szögből fényképezzék, a lépcső széléről pedig lezavarta őket azzal a felkiáltással, hogy rálépnek a ruhájára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.