Gaby és Susan egymásnak esik!

Nézze meg! - Eva Longoria: A leszbi csókban én dolgoztam!

Buja jelenetnek lehetnek tanúi a Lila akác köz sztárjainak rajongói! - Egymásnak esik Eva Longoria és Teri Hatcher: Gaby és Susan csókban forr össze!

Csinosak, szexisek és agyafúrtak: képekben a Született feleségek! képgaléria

2009.03.17 10:08ma.hu - Fotó: The Sun

Mint ahogyan azt már pár hete beharangozták, igen pikáns jelenet várható a Született feleségekben.

Egy bennfentes már korábban elkottyantotta, hogy hamarosan a leszbikus csók csattan két szemrevaló szereplő, Teri Hatcher és Eva Longoria között!

A dologra nem kellett soká várni. Az ABC csatornán is futó sorozatban Susan váratlanul megismerkedik a női csók rejtelmeivel: egy régi tanárnője lesmárolja. Őt persze nem hagyja nyugodni a furcsa jelenet.

Ám miközben Gaby-val megosztja, mi is történt vele, a barátnője közli vele, azonnal eldöntheti, vajon érzelmes csókot avagy csak barátit kapott a tanárnőtől: kétszer is szájon csókolja Susan-t!

Teri Hatcher a pikáns jelent után rögtön hárított, mondván, nem ő kezdeményezte a filmvásznon elcsattant csókot, hanem Longoria.

Ő azonban ezt büszkén vállalja is: Eva úgy gondolja, ő remekül csókol, így Terinek könnyebb dolga volt a forgatáson, mert végig ő "dolgozott"...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.