Forró csókot vált a két színésznő!

Képek - Hoppá! Egymást falja Teri Hatcher és Eva Longoria, nem a pasikat!

Első hallásra talán képtelenségnek hangzik, ám Edie Britt távozása után úgy tűnik, egyre furcsább dolgok történnek a Született feleségek sztárjaival...

Csinosak, szexisek és agyafúrtak: képekben a Született feleségek! képgaléria

2009.02.17 11:30ma.hu

Nemcsak izgalmas, de hamarosan meglehetősen buja jeleneteknek lehetnek tanúi a Született feleségek-sorozat rajongói!

Egy bennfentes ugyanis elkotyogta, hogy a történet Susan-je és Gaby-ja közt a közeljövőben elcsattan egy csók! Sőt. Nem is véletlen szájrapusziról van szó, Teri Hatcher és Eva Longoria igazi nyelves csókra vállalkozott...

Hogy a jelenet milyen körülmények közt és főleg minek hatására zajlik majd a két sztár között, az persze egyelőre titok.

A való életben egyáltalán nem mondható leszbikusnak Eva és Teri - előbbi boldog házasságban él férjével, a kosaras Tony Parkerrel, s már a gyermekáldást tervezgetik.

Teri Hatcher is a férfiakért rajong - egy lánya van, akit a hírek szerint nemrég beavatott abba, hogyan kell meghódítani a pasikat és főleg megtartani - ami neki nehezen sikerül.

De ettől még nem kíván csinos kolléganője ágyába bújni...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.